Echipa din Romania direct in grupele Champions League. Planul urias pus la cale de Gica Popescu

Fostul fundas a dezvaluit ca a vorbit cu mai multe federatii din Europa pentru ca acestea sa fie de acord ca Liga 1 sa trimita o echipa direct in grupele Champions League, scrie gsp.ro.
Citeste si?Gica Popescu isi cauta de munca. “Intentionez sa-mi iau licenta Pro. Mi-a spus tata, cu cat ai mai multe diplome la mana, cu atat….”
“Eu nu as fi acceptat niciodata ca Romania sa nu aiba o echipa in grupele Ligii Campionilor! Am fost in Germania si am discutat despre asta: “Cum e posibil ca din atatea ligi sa mearga cate patru echipe in Champions, iar din Romania niciuna? De ce o tara de 20 de milioane de locuitori nu are echipa? Nu suntem si noi membri ai Comunitatii Europene?”. Nu se poate sa fie toate la ei si la noi nimic! Ei iau cate 200 de milioane de euro pe sezon din Europa, noi nu luam nimic!
Aveam promisiuni sa se intample lucrul asta. Le-am explicat altor federatii ca banii mai multi care ar ajunge in Romania si in alte tari din Est ar fi investiti in juniori, in fotbalisti care tot la ei, la bogati, ar fi cedati. “Europa de Est e o pepiniera mai ieftina pentru voi decat e America de Sud! De ce sa luati doar brazilieni cu 40 de milioane? Luati si estici cu 4 sau cu 7 milioane!. Nemtii, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *