Ecranul mai subtire al iPhone 5, “vinovat” pentru capacitatea insuficienta de …

Decizia Apple de a echipa iPhone 5 cu un ecran mai subtire si mai usor fata de vechile modele este una dintre principalele cauze ale capacitatii insuficiente de productie care a cauzat vanzari sub estimari in weekendul de debut al noului smartphone, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.
Ecranul noului iPhone, mai subtire si mai usor datorita unei noi tehnologii care integreaza senzorii touch in display, este produs de LG Display (Coreea de Sud) si Japan Display (Japonia).
Noul ecran este una dintre piesele de rezistenta ale iPhone 5, facilitand echiparea modelului cu piese mai performante si un display mai mare, simultan cu reducerea grosimii si greutatii fata de modelul anterior.
Citeste si:
Apple a vandut peste 5 milioane de iPhone-uri 5 in trei zile de la lansarea in magazineREVOLTĂ la fabrica Foxconn din China unde sunt produse telefoane iPhone 5Cele mai mari DEFECTE ale iPhone 5. Nu o sa-ti vina sa crezi DE CE SE PLÂNG POSESORII
Productia ecranului este insa un proces industrial mai complex fata de tehnologiile mai vechi, contribuind la deficitul de capacitate care impiedica Apple sa raspnuda cererii.
Compania americana a apelat si la Sharp, cel mai mare producator japonez de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *