Edward Pastia, despre Traian Halalai: „Cea mai recenta decizie este de a se pune chezas pentru GFR”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La DNA a ajuns, astazi, si Traian Halalai, de la EximBank. Cel mai bine platit bugetar din Romania a fost audiat pret de o ora ca martor intr-un dosar de coruptie.

Traian Halalai a dat declaratii in dosarul in care este vizat fostul director al Companiei de Asigurari Exim Romania, Radu Frincu.
Halalai s-a pus „chezas” pentru GFR, deci si pentru Gruia Stoica, sustine realizatorul Realitatea TV, Edward Pastia.
„Cea mai recenta decizie pe care a luat-o este cea de a se pune chezas pentru GFR si implicit pentru Gruia Stoica la privatizarea aceea din Bulgaria a operatorului acela de cale ferata. Traian Halalai ocupa din 2012, cand a fost numit de Victor Ponta, functia de presedinte al consiliului de administratie si presedintele executiv al bancii de stat Eximbank. El lucreaza in sistemul bancar din 1995 cand s-a angajat la Bancorex”, a declarat Edward Pastia, la Realitatea TV.
Traian Halalai ocupa, din 2012, cand a fost numit de Victor Ponta, functia de presedinte al consiliului de administratie si presedintele executiv al bancii de stat Eximbank. El lucreaza in sistemul bancar din 1995 cand s-a angajat la …

spot_imgspot_img