Egal violent la Timisoara

Egal violent la Timisoara

Dupa ce Rapidul i-a invins pe timisoreni in finala Cupei Romaniei si le-a negat acestora sansa de a juca in Cupa UEFA, banatenii au asteptat meciul de aseara cu infrigurare, dornici de razbunare.

Elevii lui Dusan Uhrin jr. au inceput in forta, iar in minutul trei, Ganea a intrat criminal la Costin Lazar, dar nu a vazut decat cartonasul galben. Dupa ce s-au mai linistit spiritele, cele doua echipe si-au vazut si de fotbal, iar rezultatele s-au vazut si pe tabela de marcaj.

In minutul 17, gazdele au deschis scorul prin Gigel Bucur, care a trimis mingea din sase metri, spre stupefactia fundasilor giulesteni care nu au facut decat sa admire executia fostului ?student”.

Apoi, cand toata lumea se pregatea de pauza, alb-visiniii au reusit o faza cursiva pe axa Buga ? Cesinha ? Burdujan, ultimul finalizand cu usurinta. In partea a doua a jocului, rapidistii au inceput asaltul la poarta lui Popa, dar Sapunaru si Burdujan, de doua ori, nu au reusit sa inscrie.

Cu douazeci de minute inainte de final, Ganea a primit direct cartonas rosu dupa un contact cu Sapunaru, iar meciul parea terminat. Dar portarul Popa nu a fost de acord cu acest lucru si a scos toate suturile care au prins poarta sa, aducand astfel un punct echipei sale.

In minutul ?69 al meciului, la o semnalizare a tusierului Dorin Mudura, Ganea a fost eliminat dupa un contact cu Sapunaru.

Atacantul si-a pierdut cumpatul, s-a repezit la tusier, l-a apucat de gat si l-a lovit cu pumnul in spate. Aflat in apropiere, Alexa s-a repezit la Ganea sa-l opreasca, dar nu prea a reusit. A fost nevoie de interventia altor trei jucatori de la Poli pentru a-l imobiliza pe atacant.

Acesta a parasit cu greu suprafata de joc si, dupa ce s-a schimbat, a incercat iar sa intre pe teren, dar, de data asta, s-a lovit de un cordon de jandarmi care l-au condus pe jucator pe tunelul ce duce la vestiare.

De altfel, Ganea a fost nervos inca de inceput, el trebuind sa fie eliminat inca din startul jocului, dupa un fault la Costin Lazar. ?Suspendare minim un an, ceea ce va insemna sfarsitul carierei lui”, a spus Florin Prunea, director relatii internationale din cadrul FRF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *