Elena Barolo rupe tacerea dupa despartirea de atacantul Roberto Stellone

Elena Barolo rupe tacerea dupa despartirea de atacantul Roberto Stellone

Dupa ce si-a pierdut postul de titular la echipa, iata ca Roberto Stellone, atacantul formatiei italiene AC Torino, intampina dificultati si in afara vietii profesionale.

Fosta ?bebelusa? a emisiunii de mare succes ?Stricia la Notizia? (corespondentul emisiunii Cronica Carcotasilor), Elena Barolo, a decis sa puna capat relatiei sale cu fotbalistul ?granata? acum o luna de zile si a tinut sa explice pentru Vero abia acum motivele rupturii: ?Acum o luna, cand ne-am despartit, unele ziare au scris ca motivul principal a fost infidelitatea lui Roberto. Ei bine, nu este adevarat! Relatia noastra s-a incheiat din cauza incompatibilitatii, nicidecum nu a fost vorba despre altceva. Gurile rele insinueaza ca totul s-a terminat dupa un scandal monstru, dar va asigur ca ne-am despartit ca doi oameni maturi care au realizat ca n-au niciun viitor impreuna si ca am ramas amici?.

Tanara in varsta de 24 de ani ramane optimista cu privire la viitorul sau in dragoste si declara: ?Dragostea vine de la sine, nu trebuie cautata. Inainte aveam impresia ca este musai sa fortezi pentru a avea o poveste de dragoste ca-n povesti. Acum, insa, am realizat ca punctul meu de vedere era unul gresit?. Caracteristicile sufletului pereche? ?Trebuie sa fie rabdator, sa stie sa ma asculte, sa fie tandru si atent?, a indicat in mod precis Elena Barolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *