Nazarena Velez, fosta amanta a lui Maradona, se teme pentru viata ei

Nazarena Velez, fosta amanta a lui Maradona, se teme pentru viata ei

Una dintre faimoasele amante ale lui Maradona, apreciata pentru formele ?devastatoare?, Nazarena Velez a trebuit sa fie transportata la un spital din Argentina, unde a facut cateva analize si s-a constatat ca presiunea ei arteriala era scazuta. Vedeta s-a internat de urgenta, nedorind sa-si puna in pericol viata, iar stirea a alarmat lumea spectacolului din Argentina, desi putin timp mai tarziu frumoasa actrita a fost transferata la domiciliul ei, unde va ramane sa se odihneasca pentru cateva zile, la recomandarea medicilor.

Problema este ca Nazarena are o viata foarte incarcata si corpul ii mai transmite din cand in cand cate un semnal de alarma. Asa s-a intamplat si marti, cand a fost internata cateva ore dupa ce nu s-a simtit bine la pranz. Stresul si oboseala acumulate in timpul deplasarilor prin tara i-au pus in pericol trupul perfect.

Aceasta nu este insa pentru prima oara cand ?bomba? blonda are probleme de sanatate, fracturandu-si mai demult cateva degete si lesinand la iesirea de pe scena, lucruri care ii ingrijoreaza pe prietenii ei. Desemnata de fotablistii din Argentina, printre care si pustiul-minune al Barcelonei, Lionel Messi, drept cea mai ravnita ?partida?, Nazarena va trebui sa faca o pauza de la activitatile ei pe scena.

Acest lucru ii intristeaza pe fanii blondei, insa acestia cel putin se pot consola privind-o intr-o incendiara galerie foto si intr-un numar de striptease executat intr-o emisiune televizata:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *