Elena Udrea a tricotat in premiera, in direct la Realitatea TV – VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Demonstratie cu andrele. Este cea mai recenta incercare a Elenei Udrea de a arata ca stie sa si altceva in afara de politica si de a scapa de eticheta de persoana mondena pusa de ziatisti. Dupa ce a dat cu mopul intr-o sala de clasa inainte de inceperea anului scolar, Elena Undrea, invitata la Realitatea TV, intr-o editie speciala a incercat sa demonstreze ca este la fel ca orice alta gospodina din Romania si ca stie chiar sa crosteze.

Elena Udrea a crosetat pe tot parcursul emisiunii si a vorbit despre conditia femeii in politica. Mai mult, ea a declarat ca se considera o femeie obisnuita care face in continuare aceleasi lucruri.

Elena Udrea sustine ca presa incearca de patru ani sa creeze un personaj care nu are legatura cu ceea ce este ea in realitate – o femeie normala.

„Eu am fost tot timpul aceeasi, nu e prima oara cand dau cu mopul, nu e prima oara cand vin la deschiderea anului scolar. Sunt o persoana obisnuita care face lucruri obisnuite. E adevarat, nu mai am timp ca altadata, dar sunt o persoana normala care stie sa faca lucrurile simple in mod curent”, a declarat Elena Udrea.

Mai mult, Elena Udrea se considera o femeie normala, cu o viata sociala normala, care merge la biserica si gateste.

spot_imgspot_img