Elena Udrea, al patrulea dosar la DNA

Procurorii DNA i-au deschis un nou dosar deputatei Elena Udrea, in care o acuza de complicitate la abuz in serviciu pentru un credit pe care l-a luat in urma cu mai multi ani de la BRD, potrivit Mediafax.?
Citeste si:?Elena Udrea, cautiune de 5 milioane de lei: DNA mi-a pus sechestru pe toate bunurile
“Ca sa vedeti ca nu sunt paranoica. Surpriza! In timp ce nu se terminasera actele de procedura in dosarul acesta, mi s-a inmanat o alta citatie pentru un alt dosar. Cred ca la DNA trebuie sa se infiinteze sectia de urmarire penala a Elenei Udrea si asta i-am si spus doamnei procuror. Este evident ca sunt o tinta pentru DNA si din acest moment ma consider o persoana persecutata si voi face sesizari tuturor ambasadelor din Romania si tuturor institutiilor internationale care se ocupa de drepturile omului”, a spus Udrea.?
Acesta este cel de-al patrulea dosar DNA al Elenei Udrea,?dupa Microsoft, Gala Bute si cel in care fostul?ministru a fost pus sub urmarire vineri,?Hidroelectrica.?
Procurorii DIICOT au instrumentat un dosar privind acordarea, in mod ilegal, a mai multor credite de catre BRD. Intre acestea se numara si cel facut de Elena Udrea, in valoare de aproximativ trei milioane de euro. In cazul fostului ministru al Turismului, DIICOT si-a declinat competenta, in 4 martie, si a trimis dosarul la DNA.
Surse judiciare au declarat?ca in noul dosar instrumentat de DNA a fost deja audiat si pus sub invinuire, pentru modul in care Udrea a obtinut acel credit, fostul vicepresedinte al BRD Sorin Popa.
Elena Udrea a precizat vineri ca procurorii o acuza in acest nou dosar de complicitate la abuz in serviciu, pentru “faptul ca banca respectiva dadea un tip de credite”, iar ea a l-a solicitat. “Adica, daca dumneavoastra solicitati ceva ce se constata ca n-a respectat tocmai procedurile, sunteti complice”, a spus Elena Udrea.
Potrivit DIICOT, care a inceput urmarirea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *