Elena Udrea, citata la DNA. Deputata a cerut RECUZAREA procuroarei de caz

UPDATE: Elena Udrea a plecat dupa aproximativ o jumatate de ora de la DNA, precizand ca se va intoarce la ora 14.00. Deputata a cerut recuzarea procuroarei de caz si a aratat ca daca cererea ei nu este admisa va da declaratii in fata ei.?
“”Nu cred ca este surprinzator faptul ca am cerut recuzarea, pentru ca am depus doua sesizari la CSM legate de modul in care se deruleaza ancheta impotriva mea si modul in care s-a derulat ancheta si in luna martie.?Vorbim de aceeasi doamna procuror. Ca urmare nu am incredere in corectitudinea si in impartialitatea dansei. Am facut cerere de recuzare.?Se poate desemna un nou procuror, iar eu revin in cateva ore ca sa dau declaratii. Daca nu, voi da declaratii tot in fata acesteo procuroare”, a spus Udrea.?
———
UPDATE: Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala. Deputata a reiterat ce a spus in Parlament si anume ca procurorii ar fi trebuit sa o cheme sa dea declaratii, inainte de cere incuviintarea arestarii ei.?
“Daca as fi fost chemata inainte de tot circul cu arestarea as fi dat declaratiile atunci, dar nu s-a intamplat, asa ca le dau acum.?Nu am promis niciodata dezvaluiri, am spus ca ce am spus o sa spun. Lasati-ma sa le spun procurorilor ce am de spus”, a spus Udrea.?
De asemenea, Udrea a explicat ca este ilegal sa i se mai puna catuse.?
“Se mai practica catusele?.?Este ilegal sa pui catuse, doar daca am de gand sa fug, sau sa ma bat cu procurorii”, a spus deputata, cand a fost intrebata daca se asteapta sa iasa in catuse din DNA.?
——–
Deputata Elena Udrea a fost citata sa se prezinte vineri la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a avizat cererea de urmarire penala si retinere a acesteia in noul dosar, in care este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii, potrivit Mediafax.?
Documentele privind avizarea cererilor de incepere a urmaririi penale si de retinere a deputatului Elena Udrea au ajuns joi de la Camera Deputatilor la Directia Nationala Anticoruptie.
Citeste si:?Sistemul care a protejat-o pe Elena Udrea
Procurorii au citat-o pe Elena Udrea sa se prezinte vineri la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile din noul dosar, care vizeaza vanzarea si renovarea unei vile din Eforie Sud, dar si un contract intre Hidroelectrica si o firma privata, pentru care Elena Udrea ar fi cerut aproximativ cinci milioane de dolari.
Avocatul Alexandru Chiciu a declarat ca urmeaza sa mearga vineri la DNA, impreuna cu clienta sa, Elena Udrea.
Potrivit procurorilor DNA, Elena Udrea ar fi primit mita de la un om de afaceri 3,8 milioane de dolari si o creanta de 900.000 de euro pentru a asigura firmei controlate de acesta derularea, in continuare, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *