Elena Udrea, eroina a Revolutiei din 1989

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Elena Udrea dezvaluie, pe blogul propriu, ca, in decembrie 1989, s-a numarat printre revolutionarii iesiti in strada sa lupte.

Astfel, ca raspuns la intepatura unui forumist care o acuza ca la Revolutie era plecata din tara, Udrea scrie negru pe alb: „Pentru viitor, sa stiti ca la Revolutie eram pe strada, dar nu pentru ca astazi oricine care se poate exprima public, sa isi bata joc de ceilalti”. Trebuie spus ca, la momentul Revolutiei, Udrea avea numai 16 anisori, impliniti pe 12 decembrie, dar, din cate se pare, curaj nebanuit!
Pentru ca in Buzaul in care locuia atunci si isi facea liceul, chiar s-a tras. Scurt remember: in 22 decembrie, in centrul orasului s-a adunat lume, care apoi a navalit in sediul Militiei, unde au spart birourile, acelasi lucru petrecandu-se si la Palatul Comunal, unde s-au aruncat in strada cartile lui Ceausescu. Imediat, au aparut in peisaj si cateva TAB-uri si a inceput sa se traga intr-o veselie. De pe cel mai inalt bloc al orasului s-au tras, de altfel, focuri de trasoare timp de doua nopti. Dupa Revolu-tie, in oras s-a constituit o asociatie a revolutionarilor din Buzau, care se numeste „Club 22”. Nu stim daca Elena Udrea face parte din acest club, dar asteptam de la cititori orice informatie despre activitatea de revolutionar a tinerei Elena, pentru a intregi o biografie cu amanunte care, poate, nu sunt dezvaluite din prea multa modestie.

spot_imgspot_img