Elena Udrea, fotografie noua cu burtica de gravida. Ce spune despre numele fetitei

“Numele l-am ales, o cheama Alexandrov Eva Maria. Maria a fost usor de decis, ii promisesem Sfintei Fecioare ca ii va purta numele, daca imi salveaza macar un copil si daca va fi fetita. In ciuda tuturor prezicerilor, cum ca va fi baiat, atunci am stiut ca va fi fata. In plus, e si numele mamei mele, care este in culmea fericirii ca va deveni bunica, in sfarsit. Deja ii cumpara rochite si pantofiori.
Eva a venit ulterior, ca o revelatie. Se si potriveste cu cel de familie, pentru ca va purta numele tatalui ei. Eva Maria are o rezonanta biblica puternica, ceea ce cred din nou ca nu este intamplator.”, a declarat Elena Udream potrivit Viva.ro.?
Pe parcursul sarcinii, Elena Udrea a intampinat si o serie de probleme medicale. Initial, fostul potician a anuntat ca este insarcinata cu gemeni. Din nefericire, pe unul dintre bebelusi l-a pierdut. Ea spune ca nu a stiut pana acum ce inseamna o sarcina, fiind pentru prima data cand trece prin asemenea clipe.
“A fost mai dificil pentru ca sunt la prima experienta maternala, nu stiam aproape nimic despre ce inseamna o sarcina si, ma aflam si singura intr-o tara total necunoscuta mie. In plus, s-a intamplat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *