Rovana Plumb: Nu am discutat modul in care PSD participa la alegerile pentru Parlamentul European

“In ceea ce priveste decizia privind participarea pe listele de candidaturi pentru Parlamentul European, aceasta este o discutie care va avea loc cu siguranta in cadrul PSD. Pana acum nu am discutat acest subiect”, a spus Rovana Plumb, potrivit Agerpres.
Ea a spus ca 2019 va fi un an plin de provocari pentru tara noastra si partidele politice.
“Anul 2019 este un an plin de provocari pentru Romania, pentru partidele politice, pentru ca pe langa preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, a presedintiei rotative, vom avea alegeri europarlamentare si, bineinteles, alegeri prezidentiale. Rolul si misiunea Organizatiei de Femei a PSD sunt, bineinteles, sa avem cele mai bune candidate pentru europarlamentare si de a merge in campania electorala explicand care sunt beneficiile Uniunii Europene”, a afirmat presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), la Scoala de vara a formatiunii politice.
Potrivit acesteia, nici despre candidatura pentru alegerile prezidentiale nu s-a discutat.
“Despre candidatura la prezidentiale, care este cu siguranta o tema politica foarte importanta pentru noi toti romanii, vom discuta de asemenea in cadrul partidului. Pana acum nu am discutat, pentru ca avem teme politice importante la zi, in special aplicarea masurilor din programul de guvernare”, a spus Rovana Plumb.
Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri, in statiunea Mamaia, ca exista probabilitatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *