Eliminarea taxei radio-tv va fi dezbatuta la o intalnire la care va participa si presedintele Iohannis

“Evenimentul este organizat de Asociatia ActiveWatch, cu sprijinul Administratiei Prezidentiale, cu scopul de a asigura un dialog intre Presedintele Romaniei si jurnalisti, reprezentanti ai organizatiilor de media si membri ai societatii civile despre situatia serviciilor publice de radio si televiziune, in special, in urma votarii Legii privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completare unor acte normative, lege care vizeaza si eliminarea taxei radio-tv”,?se arata intr-un comunicat de luni al Administratiei Prezidentiale.
Presedintele Iohannis a sustinut dupa adoptarea legii de Parlament ca, inainte de a lua o decizie cu privire la promulgarea actului normativ, este absolut necesara o dezbatere publica cu specialisti din domeniu si reprezentanti ai societatii civile asupra implicatiilor eliminarii taxei radio-tv.
Taxa radio-tv a fost eliminata saptamana trecuta de Parlament printr-o lege care elimina alte aproximativ o suta de taxe nefiscale. Actul normativ a fost initiat de PSD, la propunerea lui Liviu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *