Emotii pentru CSU Craiova: Cine decide daca va putea promova sau nu

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 28.04.2014 16:33 Ultima actualizare: 28.04.2014 16:34

Dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele FRF, Razvan Burleanu.

“Citesc articolul 54, alineatul 3, din Statutul FRF: “Solutionarea eventualelor litigii precum si constatarea neindeplinirii conditiilor de promovare sunt de competenta Comisiei de Disciplina a FRF”. Prin urmare, dreptul de promovare al CSU Craiova va fi stabilit de Comisia de Disciplina. Aceasta a fost sesizata si se va pronunta in aceasta speta conform statutului si regulamentelor FRF”, a spus Burleanu.
El a afirmat ca dreptul de promovare si afilierea definitiva a gruparii CS Universitatea Craiova sunt doua lucruri diferite. “Afilierea si dreptul de promovare sunt doua subiecte diferite. Situatia nu este deloc confuza. Statutul se va afla pe agenda noii Adunari Generale pentru a fi schimbat”, a mentionat presedintele.

Burleanu a adaugat ca afilierea definitiva a gruparii oltene va fi supusa la vot in urmatoarea Adunare Generala. “Membrii Comitetului Executiv au ales ca Adunarea Generala, care a votat acordarea unui loc in Liga a II-a orasului Craiova si a oferit si statutul provizoriu de afiliere a CSU Craiova, sa fie organismul care se va pronunta in ceea ce priveste afilierea definitiva a CSU Craiova. Astfel ca in 28 mai, la urmatoarea sedinta a Comitetului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *