Mihaela Bilic, in Ce se intampla, doctore: Tristetea nu se trateaza cu mancare

de Departamentul Life – Mediafax Publicat la: 28.04.2014 16:00 Ultima actualizare: 28.04.2014 16:01

Nutritionistul Mihaela Bilic a declarat, intr-un articol amplu publicat in numarul din luna mai al revistei Ce se intampla, doctore (CSID), care a aparut luni pe piata, ca “tristetea nu se trateaza cu mancare”, explicand ca oamenii trebuie sa invete sa-si identifice emotiile si sa le traiasca optim.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, intr-un articol amplu publicat in cel mai recent numar al revistei CSID, cel mai cunoscut nutritionist din Romania a vorbit despre motivele pentru care oamenii se ingrasa, dar si despre solutiile cele mai bune pentru a gestiona foamea.
“Nu suntem invatati sa ne identificam emotiile si sa le traim in mod optim. Trebuie sa invatam sa le lasam sa treaca. Daca esti trist, iesi undeva ca sa nu mai fii, daca esti furios, calmeaza-te! Nu anihilati emotiile negative cu mancare. Din copilarie suntem tratati cu mancare: copilul plange, parintele ii da de mancare. Mancarea da o stare de bine pe moment, insa se creeaza o relatie defectuoasa”, a spus Mihaela Bilic.

Tot in numarul de mai al revistei, cititoarele o pot descoperi pe actrita Crina Semciuc intr-un pictorial sport sic. Tanara se pregateste pentru lansarea filmului “#Selfie”, de Cristina Iacob, unde detine rolul principal.
“E un film cu si despre adolescenti, o comedie pentru cei mici, mijlocii si cei mari. Aproape toata actiunea are loc la mare, unde totul este mai frumos, totul e permis, cu doar cateva ore inainte de cel mai important examen din viata unui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *