EURO 2012. Pe cine vede Hagi in finala Euro-2012

Postat la: 08.06.2012 14:46 Ultima actualizare: 08.06.2012 14:47

Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, ca selectionatele Spaniei, Germaniei sau Olandei vor disputa finala Euro-2012, competitie organizata de Polonia si Ucraina, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Spania, Germania sau Olanda vor disputa finala. O surpriza poate fi si una dintre tarile organizatoare, Polonia sau Ucraina, dar si Portugalia, daca si Cristiano Rolando va fi in forma si il va ajuta si restul echipei. El ca jucator ar putea sa faca diferenta. Mizez insa pe Spania si Germania sau Olanda. Aceasta va fi finala. Este de urmarit si Franta, o echipa tanara, construita de Blanc. Anglia, spre exemplu, ar putea fi obosita dupa primele doua meciuri, pentru ca ei au de obicei astfel de probleme. Jucatorii vin obositi pentru ca disputa foarte multe meciuri. Ei de regula incep turneul bine, dar nu termina la fel”, a explicat Hagi.
El sustine ca organizarea Euro-2012 in Polonia si Ucraina reprezinta un pas inainte in dezvoltarea fotbalului in Europa de Est. “Ne bucuram ca aceasta competitie a fost oferita si Europei de Est, pentru ca va aduce un plus foarte mare acestei parti a Europei. Prin stadioane, prin entuziasmul care se creeaza, prin atragerea investitorilor, a spectatorilor care vor veni. Vom vedea insa si ce calitate va fi. In ceea ce priveste Romania, la noi s-au construit doar trei stadioane, iar ca sa organizezi un campionat european ai nevoie de minimum cinci. Am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *