Eveniment Miercuri 24 octombrie 2018: Luna plina in Taur scaldata in energia Scorpionului si a lui Uranus! Secrete, simturi, stabilitate, schimbare! Ce sa faci, ce sa stii?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Spunem cu totii a”Ramas bun” zodiei Balantei care ne-a gazduit in ultima luna de zile si ne pregatim sa intram, o data cu Soarele, in zodia Scorpionului, pana pe 22 noiembrie 2018. Acest moment este unul de cotitura si de trecere de la ritmul verii si toamnei timpurii, in care inca se simtea aerul verii tarzii, la a doua parte a toamnei ce pregateste sezonul de iarna.
Din pricina locatiei Soarelui si a apropierii sale foarte mari de Luna plina in Taur din 24 octombrie, vom experimenta un cumul de energii, mai ales ca in scena joaca un rol activ imprevizibilul Uranus retrograd in Taur, aflat in aspect astral cu Luna plina.

Lunile pline au mereu un fel de intensitate.

Unii oameni experimenteaza varfuri si cresteri epice in viata lor sau caderi abrupte sau intalniri cu totul imprevizibile care le marcheaza viata.

Din punct de vedere energetic, Universul ne cere sa ne uitam la propria transformare, schimbare si regenerare, asa cum se intampla acum si in exterior.

Soarele se alatura altor trei planete aflate si ele deja in Scorpion: Mercur, Jupiter si Venus retrograd.

Indiferent in ce context astral are loc, Luna plina in Taur inseamna intotdeauna simtire, senzualitate si placeri lumesti. Aceasta Luna plina ne aduce un veritabil banchet cu delicii. Este timpul sa iti sarbatoresti simturile, sa te rasfeti. Taurul este cel mai senzual semn, deci mancarea, bautura, muzica, dansul, lucrurile scumpe si orice incanta simturile sunt permise. Mananca, bea, saruta si fii vesel ca traiesti !

Foloseste aceasta Luna plina sa iti cureti vechi dureri pe care le-ai descoperit din sapaturile Scorpionului si apoi lasa frumosul, iubirea si placerea sa iti mangaie si incante simturile pamantesti!

Taurul are o energie care ne impamanteaza. In combinatie cu Scorpionul, ne reaminteste de intentiile si planurile noastre si unde se afla ele acum, in special daca ne-am propus anumite actiuni concrete acum 6 luni cand Luna noua a fost in Taur.
Intreaba-te acum : Ce ma face sa ma simt in siguranta si stabilitate? Ma mai face acelasi …

spot_imgspot_img