EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare-surpriza, voturile telespectatorilor nu s-au luat in considerare UPDATE

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

FINALA EXATLON ROMÂNIA:?Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia se vor bate pentru marele trofeu miercuri.
Semifinala Exatlon a fost deosebit de epuizanta pentru concurenti iar Stefan a resimtit oboseala cel mai tare. In ultimul duel al zilei, Stefan avea o singura sansa de a se califica in finala si si-a „inchis” instinctul de conservare. A incercat sa isi depaseasca limitele si sa ajunga inaintea lui Vladimir la obstacolul final, dar, din pacate, s-a lovit la cap pe traseu de doua ori de obstacol si, cand a ajuns in fata bucatilor ceramice care trebuiau sparte cu saci de nisip parea vadit dezorientat.?

In momentul in care a aruncat ultimul sac a lesinat pe teren si dupa secunde bune Vladimir a realizat ca Stefan nu e bine si a strigat dupa paramedici, in timp ce incerca sa il trezeasca.

Semifinala Exatlon Romania, runda a doua:?
Ultimul joc al acestei editii:?
Stefan vs. Vladimir: castiga Vladimir Draghia.
Stefan vs. Ionut: Castiga Ionut. Este primul finalist la Exatlon Romania 2018.?Ionut Sugacevschi a intrat in runda secunda a semifinalei cu patru puncte si parea ca va parasi competitia.?
Ionut a reusit o remontare psihica de invidiat si si-a pastrat pozitia in concurs. In schimb, Alex Nedelcu a fost primul eliminat, dupa ce a pierdut toate cele opt puncte primite la inceputul confruntarii.

Semifinala Exatlon Romania, runda a doua:?
Vladimir vs. Ionut: Este punctul lui Ionut.?
Vladimir ia numarul 1, Stefan numarul 3, 2 este numarul lui Ionut.?
Cei trei vor juca fiecare cu fiecare. Se trage la sorti.??
Stefan vs. Vladimir: Stefan ajunge la un punct dupa multe ratari ale celor doi concurenti.?
Clasamentul acum: Vladimir 1 punct, Stefan 2 puncte, Ionut 2 puncte.?
Alex vs. Ionut:?ALEX ESTE ELIMINAT!?Ionut este cel care-l elimina pe Alex de la Exatlon.?

EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D:?Au mai ramas 24 de ore pana la marea finala. Fiecare sutime de secunda conteaza pentru ca doi dintre concurenti sa ajunga in marea finala.
Cei patru concurenti care s-au aflat din prima secunda in competitia Exatlon si-au luat adio de la casa in care au stat, respectiv de la cotetul pe care l-au urat.
„E greu, e ultima zi. O despatire de tot ce am cladit din ultima zi. Am tinut in mine mult. Aveam dureri foarte mari la mana, m-am accidentat. Am trecut greu peste toate aceste accidentari. E o placere, cu siguranta ca unul dintre noi va ajunge la final.
Mi-am dat sufletul, si la stafeta si la tot si sper ca lumea de acasa sa fi vazut acest lucru. Nu ma gandeam ca voi ajunge aici. Am plans, am ras, m-am bucurat, dar sunt aici. E grea despartirea, am trait mult aici si am trait ca o familie. Ne intoarcem la familie, la ce iubim noi”, a dezvaluit Ionut.
„Concursul a fost ca viata unui om. In prima luna abia am invatat sa mergem. Incotro sa ne indreptam si cum sa mancam. In a doua luna am fost ca niste adolescenti, rebeli. In a treia luna am avut varsta de mijloc, o maturitate.
In a patra luna, deja incepusem sa ne gandim la sfarsit. In aceasta luna, parca am ajuns sa vedem niste roade ale muncii. Locul asta ne apartine tuturor. Nu face parte doar din amintirile mele si ma bucur ca este asa. Ma consider norocos ca am avut timp sa imi iau adio de la locul acesta.
Eu sunt ultimul si cred ca toti cei care au plecat au regretat ca nu au putut sa isi ia adio. De data asta nu mi-am luat la revedere, chiar mi-am luat adio. Sunt pregatit pentru jocurile individuale.
Exatlon nu e o lupta, ci un joc. Am trait aici o paleta noua de sentimente, sentimente pe care le cunosteam, dar care nu aveau aceeasi intensitate, aceleasi culori. M-am uitat in urma mea si m-am uitat la tot. E ca si in viata, stii ca se va intampla, ca se va termina totul”, a marturisit Valentin emotionat.
La randul sau, Alex simte ca va lasa multe lucruri in urma sa in Republica Dominicana, o parte din sufletul sau
„Ma incearca multe sentimente. Simt ca ma voi intoarce diseara. Simt ca voi schimba cotetul cu casa. Am ajuns la final. O mare parte din mine ramane aici, o mare parte din mine”, a marturisit Alex.
La fel de emotionat …

spot_imgspot_img