EXATLON 25 APRILIE LIVE VIDEO KANAL D: S-a aflat numele concurentului de la Faimosi care paraseste competitia. Surpriza uriasa!

EXATLON ROMANIA 25 APRILIE.?DCNews.ro a realizat un sondaj cu intrebare “Cine ar trebui sa fie ELIMINAT?”.?
EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT?Potrivit rezultatului sondajului, cei mai multi considera ca ar trebui sa fie eliminata Geanina. Votul in ceea ce o priveste pentru eliminare este de 60,28%. Urmatorul pe lista eliminarii este Catalin Cazacu, cu un vot de 27,60%. Cel fara risc ar fi Valentin Chis- 12,12%.?
EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT?Din experientele anterioare, in ceea ce priveste situatia Geaninei, daca tactica fanilor Razboinicilor va functiona, va iesi Catalin Cazacu. In caz contrar, lucrurile vor sta ca-n sondajul de mai jos:?
EXATLON 25 APRILIE LIVE VIDEO KANAL D: Pe pagina oficiala de la Exatlon, fanii Razboinicilor au sunat mobilizarea si spun ca vor vota pentru Valentin si Geanina, astfel ca, cele mai multe sanse sa plece acasa le are Catalin Cazacu.
EXATLON ROMANIA 25 APRILIE. El este participantul care va fi eliminat. Reactia Dianei Belbita cand a aflat cine sunt nominalizati
Iata cateva dintre mesaje:
Nu te uitam Mr Cazacu cand Ionut avea piciorul gaurit iar tu faceai misto de el cu Geani ca e fetita. In plus, de asta ati impins mereu fetele in fata la nominalizari! Votam Geanina si cu Bruce!
Hai Razboinicii!!! Sa plece Cazacu! Sa plece Vladimir! Sa plece Giani!
Nu te uit Cazacu atunci cand nu il credeai pe Ionut ca il doare piciorul. ..bai avea gaura in tibiea??.Si acum te milogesti de noia??afara cu tine.
La revedere Cazacu! Valentin punctele tale nu au contat deloc!
Sa plece nas stramb, Cazacu!!! Era si cazul sa plece unul din vulturii jumuliti!!
EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE.?Meciul de marti seara, cel pentru castigarea protectiei, a fost unul strans, cele doua echipe avansand umar la umar pana la final, cand Razboinicii au punctat decisiv. Faimosii au facut trei nominalizari: una din partea echipei, una din partea celui mai valoros jucator al saptamanii, Larisa, si una din partea jucatorului care a castigat jocul individual pentru imunitate, Giani Kirita.
EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE.?Nominalizata din partea echipei a fost Geanina. Optiunea Larisei a fost Catalin Cazacu, ales pe plaja in urma unei aruncari cu banul, in timp ce optiunea lui Giani Kirita a fost Valentin “Bruce” Chis.
EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE.?Ca de fiecare data, au curs parerile fanilor in mediul online. Iata cateva dintre mesaje:
Votam Gianina si Vali. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *