EXATLON si-a desemnat marele castigator. Ce va face acesta cu premiul de 100.000 de euro

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Marea finala bate la usa si aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, daca ii castiga, Vladimir ii va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunati organizeaza tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice si copiii care au suferit arsuri grave.
Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale si psihologii specializati se ingrijesc ca micutii sa aiba parte, timp de o saptamana, de distractie cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, balaceala in piscina si multe alte activitati care costa foarte mult impreuna cu toate ingrijirile necesare.
Citeste si CASTIGATOR EXTALON 2018: Ionut sau Vladimir? Votul telespectatorilor a decis invingatorul in FINALA EXATLON din aceasta seara
Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabara MagiCAMP pentru a doua oara si a incercat sa aduca zambete pe fetele copiilor care au suferit arsuri grave. Prima data, in 2015, el s-a intalnit cu copii care sufereau de afectiuni oncologice.
Ma bucur ca a ajuns pana aici si e atat de aproape sa-si indeplineasca visul de a ajuta MagiCAMP sa aduca bucurie in sufletele copiilor loviti de boli crunte si alte nenorociri. Am visat de curand ca Vladimir m-a intrebat ce-mi doresc, iar eu i-am raspuns ca vreau sa ajunga in finala. El mi-a spus ca vrea sa zboare. Stiu ca zborul e metafora ajutorului pe care el vrea sa il ofere copiiilor prin MagiCAMP si sper ca asta sa fie rasplata efortului facut in ultimele cinci luni”, a scris Alice, iubita lui Vladimir Draghia, in numele lui.
La finalul emisiunii de miercuri seara, Vladimir Draghia a spus: „La inceputul emisiunii voiam sa donez jumatate din bani, daca as castiga, dar am realizat ca nu ar fi cinstit sa pastrez niciun banut din cei castigati aici pentru …

spot_imgspot_img