Horoscop zilnic JOI 24 mai 2018. Tie ce iti aduce Soarele in trigon cu Marte azi?

Acest aspect este un indicator al succesului in a obtine ce iti doresc mai mult, cu foarte putine obstacole in drum. Cu toate acestea, cand apar mai multe obstacole din cauza propriei tale harti natale, acest aspect va creste dorinta pentru pasiuni care nu sunt sanatoase.
Soarele in trigon cu Marte iti va da o portie de crestere a increderii de sine si entuziasmului, facand aceasta zi ideala pentru startul unor noi proiecte. Te poti simti puternic si curaios si iti poti folosi initiativa ca sa faci lucrurile sa avanseze. Este o zi buna sa impresionezi pe cineva, in special un superior la munca sau pe cineva special in viata privata.
Un apetit sexual crescut se manifesta mai intai printr-o carisma crescuta si un farmec magnetic. Increderea in propria sexualitate este foarte atractiva, deci vor fi prea putine obstacole in implinirea unor dorinte pasionale.
Acum poti intelege ce te motiveaza, datorita unei constientizari puternice a dorintelor de baza. Simti nevoia urgenta sa actionezi sub acest tranzit si asa si trebuie, sa iti asculti instinctele.
Este un tranzit astral castigator.
Iata Horoscopul de weekend 25-27 mai. Luna aproape plina in Balanta si in Scorpion amesteca totul!
Iata horoscopul zilei de JOI 24 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Partea ta romantica este puternic activata astazi. Cu cat te duci mai mult pe aceasta parte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *