EXCLUSIV Marian Dragulescu, PROTEST in fata MTS. Ce spune medaliatul cu aur dupa ce a fost exclus din lotul pentru Campionatul European

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Marian Dragulescu a declarat pentru Romania TV ca este dispus sa concureze pe proprie raspundere la CE, pentru a-si apara medalia de aur cucerita anul trecut la Cluj-Napoca.
Gimnastul a suferit luna trecuta o ablatie, a trecut toate testele, dar nu a primit avizul INMS.
„Acum o luna am avut o intervenaie chirurgicala, a fost una de succes, a urmat un protocol de monitorizare a procedurii si s-a verificat la o saptpmana, testele au fost bune. A urmat verificarea la patru saptamani si totul a fost foarte bine. Am mers la centrul de medicina sportiva unde am dat iar teste si au iesit bine. Exista la INMS norme europene in care sunt recomandari ca sportivii care au facut o interventie chirurgicala intre 6 saptamani si 3 luni sa fie monitorizati si apoi sa participe la competitii. In urma testarii am primit aviz de a incepe antrenamentele, dar nu si aviz de competitie. Campionatul european ar veni cu trei saptamani mai devreme de limita celor trei luni”, a spus Marian Dragulescu la Romania TV.
Marian Dragulescu vrea sa concureze pe propria raspundere la Campionatele …

spot_imgspot_img