Tavane extensibile pentru o casa moderna

Tavane extensibile pentru o casa moderna

Ușor de instalat, modelele de tavane extensibile
de la ApollonDesign sunt ideale pentru a ascunde imperfecțiunile existente pe plafoanele originale ale incaperilor și pot sa fie folosite pentru a crea interioare personalizate, extrem de frumoase.

De ce sa iți montezi tavane extensibile in locuința?

Pentru ca un astfel de tavan stretch este montat pur și simplu sub plafonul existent nu exista probleme majore la instalare așa cum se intampla cu alte variante de acest fel.

El prezinta o suprafața perfect plana, care este absolut libera de orice imperfecțiuni și ofera posibilitați de proiectare nesfarșite.

Tavanele suspendate convenționale sunt structuri grele realizate din gips carton, fibre minerale și rețele complicate din metal fixate de plafonul de baza. Montarea unor astfel de elemente constructive este o sarcina costisitoare, care necesita mult timp și indemanare.

Aspectul plafonului intins nu poate fi comparat cu acela al tavanului obișnuit, fiind net superior. Are o netezime perfecta care nu poate sa fie obținuta cu alte sisteme de plafon fals.

Tavanele intinse permit incorporarea sigura și estetica a tuturor tipurilor de corpuri de iluminat, grilelor și punctelor de fixare prin utilizarea unor accesorii speciale.

Avand o garanție de 10, 15 ani, uneori chiar de 25 de ani, in funcție de producator, prin montajul unui asemenea tavan special o sa scapați de grija ca s-ar putea coji, pata sau ca va necesita remedieri radicale dupa trecerea unei perioade. Folia cu rol de plafon fals chiar nu va necesita vreo zugravire ulterioara.

Gasiți tavane stretch intr-o multitudine de sortimente și la prețuri excelente la ApollonDesign.

Tavanele extensibile, variate optime pentru baie și bucatarie

Baia
Curațenia plafonului baii este primordiala, la fel ca și aptitudinea acestuia de a face fața unui mediu umed.

Tavanele intinse sunt potrivite pentru medii cu multa umezeala. Ele asigura o protecție eficienta și durabila a plafoanelor de deasupra, nu se degradeaza și se intrețin foarte ușor.

Bucataria

Tavanul stretch este perfect pentru bucatarie deoarece este ușor de curațat și permite instalarea facila a corpurilor de iluminat, a sistemelor de ventilație și de aer condiționat.

Montajul tavanelor extensibile

Tavanele intinse se instaleaza doar in cateva ore, in funcție de dimensiunea camerei. Nu este nevoie sa fie scos mobilierul din incapere, singura condiție impusa de echipa de montaj plafoane stretch fiind aceea ca proprietarul sa asigure accesul liber la perimetrul camerei.

Principalele avantaje ale plafoanelor stretch sunt:

– instalare rapida;
– prețul mic;
– personalizarea ușoara;
– nu reduc așa de mult din inalțimea camerelor unde sunt instalate, precum o fac tavanele false clasice;
– gama diversa de texturi și scale de culoare, posibilitați infinite de combinare a acestora;
– ascund toate defectele plafonului de baza (neregularitați, pete, fisuri etc.)
– nu lasa apa și praful sa treaca;
– rezistența mare la umiditate, nu sunt susceptibile la coroziune și sedimentare a condensului;
– ofera posibilitatea de a introduce in spațiul dintre plafonul de baza și cel extensibil materiale termoizolante și izolatoare fonic;
– se demonteaza ușor la nevoie și apoi se pot remonta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *