EXPLOZIE puternica langa Ambasada SUA din Beijing GALERIE FOTO si VIDEO

UPDATE: 11:02 Politia chineza a declarat ca un suspect a detonat un aparat asemanator cu focurile de artificii, in apropierea ambasadei si s-ar fi ranit la mana. Politia l-a identificat pe suspect. El este un barbat de 26 de ani, i se spune “Jiang”. Nu se cunoaste deocamdata mobilul atacului.
UPDATE: 10:57 Un singur agresor a detonat o bomba in apropiere de ambasada SUA din Beijing joi, a declarat un purtator de cuvant al ambasadei, pentru NBC News. Nu exista alti raniti in afara de persoana care a detonat un explozibil pe care il avea, a precizat si politia chineza. S-a produs o explozie la aproximativ in coltul din sud-est al complexului ambasadei”, a declarat un purtatorde cuvant, citat de NBC. “Potrivit ofiterului regional de securitate al Ambasadei, a existat o persoana care a detonat o bomba, alta decat agresorul. Nu sunt persoane ranite”, a mai precizat politia chineza.Politia chineza a declarat ca un suspect a detonat un aparat asemanator cu focuri de artificii in apropierea ambasadei si a ranit mana. Politia a identificat bombardierul ca barbat de 26 de ani supranumit lui Jiang din regiunea Mongoliei interioare a tarii. Functionarii nu au furnizat un motiv suspect.New York Times a raportat ca explozia a fost auzita in blocuri in oras.
Explozia a avut loc joi, in apropiere de Ambasada Statelor Unite din Beijing. Nu se cunoaste deocamdata originea exploziei, potrivit CNBC.
Personalul ambasadei a iesit din cladire dupa explozie, iar in fata cladirii se afla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *