Fathi Taher va cumpara un jucator argentinian de 3 milioane pentru Rapid

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, joi seara, intr-o emisiune televizata, ca va cumpara pentru echipa Rapid, la cererea principalului actionar al gruparii giulestene, George Copos, un jucator argentinian, de 22-23 de ani, care evolueaza ca mijlocas de banda.

„Am vorbit cu domnul Copos daca pot sa-l ajut cu un jucator. Trebuie sa stau langa el, acum cu atata tam-tam. Am vazut azi trei sau patru jucatori, unul, 30 de ani, atacant, nu i-a placut lui Copos si a zis „nu”. Am gasit un jucator, 22 sau 23 de ani, din Argentina. Jucatorul are contract sa plece din Argentina in Anglia si are aprobare sa plece si nu face decat sa schimbe”, a spus Taher, in cadrul emisiunii 100%, de la Realitatea TV. „Daca tu vrei jucatorul asta, el o sa vina”, i s-a adresat Taher lui George Copos, contactat telefonic de realizatorii emisiunii.

Fathi Taher a precizat ca nu este ingrijorat ca nu isi va recupera banii investiti in aducerea jucatorului la Rapid. „Transferul nu il fac din prietenie. Nu s-a ajuns la discutiile astea, dar sunt sigur ca domnul Copos are 100 de solutii sa compenseze banii sau jucatorul. Daca George zice „eu vreau jucatorul ala”, eu cumpar jucatorul. Si sunt convins un milion la suta, cum il stiu pe George ferm: „mi-ai dat pe jucatorul asta trei milioane, uite banii”. Sau daca nu, „ia jucatorul si vinde-l in alta parte”, a mai spus Taher.

Actionarul majoritar la clubului Rapid, George Copos, a mentionat ca antrenorul Mircea Rednic va avea ultimul cuvant in privinta posibilului transfer. „Trebuie sa-l vedem pe jucator. Nu e simplu sa transferi un jucator. Rapid cauta un numar opt, un jucator de banda, am vorbit cu Mircea Rednic, el ar fi foarte bucuros sa reusim sa-i aducem un jucator bun. Decizia este a lui Mircea Rednic daca vine jucatorul sau nu, nu a mea. Jucatorul trebuie sa vina liber de contract pentru ca perioada de transferuri s-a incheiat”, a explicat Copos.

Omul de afaceri Fathi Taher nu a acceptat sa-si dea cuvantul de onoare raspunzand la intrebarea: „Aveti vreo intelegere de preluare a clubului Rapid?”. „Nu accept pentru orice subiect sa-mi dau cuvantul de onoare. Nu pot sa-mi pun cuvantul de onoare in joc. Nu exista intelege intre Griro si Rapid. Aleg bila neagra si asta e”, a fost raspunsul lui Taher.

Taher a mai precizat ca daca ar fi sa investeasca la Rapid ar face-o numai ca actionar si nu ca patron. „De ce sa nu ma duc acum la Rapid?. Incerc si eu sa-l curtez pe Copos. O sa vin ca orice alt actionar, nu ca patron, daca ar fi sa vin”, a mai spus Taher.

George Copos a mentionat ca ar fi o onoare pentru el ca Fathi Taher sa fie investitor la Rapid, insa a precizat din nou ca nu a semnat nici un act de acest gen cu acesta. „Eu cred ca am lamurit asta. Nu exista o intelegere scrisa pentru vanzarea clubului Rapid domnului Taher. Daca doreste, pentru mine este o onoare – si nu numai pentru mine, ci pentru intreaga suflare rapidista – ca Fathi Taher sa vina actionar la Rapid. O onoare, o placere sa ai partener un investitor ca domnul Fathi Taher”, a spus Copos.

Realitatea TV a anuntat, luni, ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a semnat un memorandum cu firma Griro SA pentru vanzarea a 80 la suta din actiunile pe care le detine la clubul giulestean.

Miercuri, Fathi Taher a anuntat ca Griro va sponsoriza FC Rapid cu suma de 200.000 de euro pana la sfarsitul actualei editii de campionat, umand ca intelegerea sa fie prelungita cu inca 5 ani pentru un milion de euro.

spot_imgspot_img