FC Brasov a intrat in FALIMENT. Vezi sentinta TRIBUNALULUI

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

FC Brasov, care a purtat mai multe denumir, ca Steagul, Metalul Steagul Rosu, Energia Steagul Rosu sau FC Muncitoresc Brasov, a fost unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din Romania. FC Brasov este cel mai cunoscut nume al unei echipe de fotbal a judetului si orasului Brasov. De asemenea, a fost prima echipa romaneasca de fotbal ce a reusit sa castige un trofeu international, Cupa Balcanica, in anul 1961.
Iata comunicatul Tribunalului.
„Admite cererile formulate de administratorul judiciar CITR FILIALA BRASOV SPRL si de ca?tre creditorii: AJFP BRASOV, BARNA DANIEL- IONUT, CIOCĂLTEU ALEXANDRU CRISTIAN, STRĂUT BOGDAN-ADRIAN, AGANOVIC ADNAN, CRISTEA VIRGIL CĂLIN, LEKO MISLAV, MARINESCU ANDREI DANIEL si MUTU DANIEL si in consecinta In baza art.145 al.1 lit. A pct. c, lit. C si art. 75 alin. 4 din Legea nr.85/2014 Dispune intrarea in procedura falimentului a debitorului SC FOTBAL CLUB BRASOV SA.
Numeste in calitate de lichidator judiciar provizoriu pe practicianul in insolventa? ROVIGO SPRL, care va indeplini atributiile prevazute de art.64 din Legea nr.85/2014. Stabileste onorariul provizoriu al lichidatorului judiciar la suma de 3.000 lei pentru intreaga procedura? si un onorariu de succes de 8% din sumele distribuite in procedura?. In temeiul art.145 alin.2 din Legea privind procedura insolventei, Dispune dizolvarea societatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Fixeaza? termenul maxim de predare a gestiunii ca?tre lichidatorul, impreuna? cu lista actelor si operatiunilor efectuate dupa? deschiderea procedurii la data de 06.10.2017. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor si Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brasov, pentru efectuarea mentiunii, precum si publicarea in Buletinul procedurilor de insolventa?.
Fixeaza termenul …

spot_imgspot_img