FCSB s-ar putea desfiinta, gaura financiara de 36 milioane de euro. Planul de rezerva al lui Gigi Becali

Cea care l-ar fi convins pe Becali sa-l puna pe Pompiliu Stoica la echipa ar fi fost?Anamaria Prodan, ceea ce nu i-a convenit lui Geambazi, care a motivat ca se retrage din actionariat din cauza unui conflict de interese, pentru ca ar urma sa devina actionar majoritar la FCSB Academy. Acesta ar urma sa fie un club distinct, care ar concura in competitiile interne chiar cu grupele de copii si juniori de la FCSB.
FCSB are un nou PATRON. Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali: “Ii dau inapoi actiunile. E o decizie de afaceri”
Vasile Geambazi a preluat si Academica Clinceni, din Liga secunda, potrivit sursei citate. Daca se va retrage de la grupele de juniori de la FCSB, Geambazi va ramane actionar doar la Clinceni. Cu toate acestea, daca Becali ar putea “plasa” la Academica o alta persoana de incredere, care sa figureze in acte.
“FCSB nu are patrimoniu 37 de milioane de euro. E clar faliment daca se da decizia asta. Cum ceri 3,7 milioane de euro pe an cand tu ai marca de 3-4 ani si ai facut 40.000 de euro pe an? Nu se poate. Daca va fi asa, e faliment. clar”, spunea Becali cand s-a dat prima decizie a instantei.

Daca va pierde definitiv si acest proces, Becali va fi nevoit sa achite celor de la CSA prejudicii in valoare de?36 de milioane de euro, asa cum a stabilit o prima instanta. In consecinta, asa cum a spus la Digi Sport, Becali ar urma sa bage in faliment actuala FCSB, pentru ca “eu nu pierd bani din fotbal”:?”Ce crezi? Ca sunt bolnav? Pai daca pierd 5 milioane in fotbal, crezi ca mai tin echipa? Va inselati! Nu sunt bolnav la cap ca sa bag bani la fotbal. Nu mai sunt. Eram bolnav, nebun, dar nu mai sunt. Eu sunt om sanatos. Daca pierd bani la fotbal, i-o dau lui Talpan. Va dau cuvantul meu de onoare. Pentru ce sa fac fotbal? I-o dau, cine vrea, cine o fi. O las! Mai scot ce mai scot, 7 lei, 15 lei, un milion, ce mai pot, faliment si gata”, a spus Becali, imediat dupa meci, in EXCLUSIVITATE la Digi Sport.
Planul lui Becali este de multa vreme luat in calcul, ca varianta de “back up”, in caz ca pierde definitiv procesele cu CSA. Initial, in loc de Academica Clinceni, Becali dorea sa faca “mutarea” cu?Metaloglobus, o alta echipa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *