FEAR THE WALKING DEAD VA AVEA PREMIERA PE 24 AUGUST, SIMULTAN CU PREMIERA DIN SUA

FEAR THE WALKING DEAD VA AVEA PREMIERA PE 24 AUGUST, SIMULTAN CU PREMIERA DIN SUA

Episodul prelungit va debuta luni, 24 august de la orele 4:00 si 23:00

BUCUREŞTI, 13 iulie 2015 – AMC si AMC Global, reteaua internationala de televiziuni marca AMC, au anuntat de la Comic-Con International din San Diego ca premiera mondiala a celui mai asteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi duminica, 23 august de la ora 21:00 ET/PT. Primul episod, cu o durata mai lunga, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 si apoi se va redifuza in intervalul de primetime local, de la ora 23:00. In Romania, AMC va difuza serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la inceput.

Fiecare episod ce va urma se va transmite in direct simultan cu AMC S.U.A si va fi redifuzat in primetime de la ora 23:00 pe intreg parcursul primului sezon de sase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie in tarile Europei Centrale si de Est. *

“Anticiparea din intreaga lume pentru “Fear the Walking Dead” a atins un crescendo si suntem extaziati pentru difuzarea serialului pentru fanii din toata lumea in acelasi timp cu S.U.A”, a declarat Bruce Tuchman, presedintele AMC si Sundance Channel Global. “Chiar daca se afla in Hong Kong, Bucuresti sau S?o Paulo, telespectatorii AMC vor putea sa participe impreuna la calatoria si experienta inceputului apocalipsei zombi”.

“Robert Kirkman, Dave Erickson si fantasticii scenaristi, producatori, actori si echipa responsabila pentru aducerea la viata a “Fear the Walking Dead” au lucrat din greu creand un serial cu totul diferit si captivant”, a declarat Charlie Collier, presedintele AMC si SundanceTV. “Luam parte la “Fear” inainte de aparitia apocalipsei zombi cu o dinamica familiala interesanta ca punct de inceput. Dupa ani de planificare, faptul ca suntem acum la doar sase saptamani distanta de a impartasi “Fear” cu lumea intreaga, este cu adevarat incitant”.

Impreuna cu acest anunt, trailerul primului sezon poate fi vizionat aici: http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-comic-con-trailer .

Serialul-pereche al “The Walking Dead”, show-ul nr.1 in televiziunea din SUA printre adultii cu varsta de 18-49 ani, “Fear the Walking Dead” ne duce inapoi la inceputurile apocalipsei zombi – in vremuri in care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, inainte ca cineva sa inteleaga exact ce se intampla, cand viata, asa cum toata lumea o cunostea, se schimba complet si se altera in feluri in care nimeni nu si-ar fi putut imagina vreodata. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producatorii executivi ai “Fear the Walking Dead” si David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Actiunea serialului se desfasoara in Los Angeles si ii are in distributie pe Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez in rolul Lizei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei si Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris.
AMC Global s-a lansat la sfarsitul anului 2014 si este disponibil in peste 125 de tari si teritorii din America Latina, Europa, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.
*In data de 7 septembrie este Ziua Muncii in Statele Unite ale Americii si in consecinta, weekendul precedent, AMC va difuza o reluare a primelor doua episoade. Al treilea episod din “Fear the Walking Dead” va debuta luni, 14 septembrie.

Se poate descarca versiunea cu subtitrare in limba romana a trailerului de aici: http://we.tl/mqEwba1fRO.

AMC

AMC este unul dintre cele mai populare si premiate branduri de televiziune. Ofera telespectatorilor ceva mai profund si mai bogat, de unde si sloganul: “Ceva mai mult”. AMC este singurul canal din istoria televiziunii premiat cu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic patru ani consecutiv. Printre cele mai apreciate seriale originale se numara multi-premiatul “Mad Men”, “Breaking Bad” si “The Walking Dead”.
Dezvoltarea internationala a televiziunii a avut loc in 2014. AMC a fost lansat in Europa Centrala si de Est in noiembrie 2014.

Despre AMC Networks International ? Central Europe
AMC Networks International – Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internațional in domeniul audiovizualului și distribuției de posturi de televiziune tematice, cu accent pe piața din Europa Centrala și de Est. Portofoliul actual al AMCNI ? Central Europe include 12 branduri de televiziune din 4 genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Caf?. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile și piețele locale și sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, on demand și dispozitive mobile.
AMC Networks International, divizia globala a AMC Networks, ofera programe de divertisment apreciate care ajung la abonații din peste 140 de țari și teritorii, inclusiv in Africa, Asia, Europa și America Latina. AMCNI contine branduri globale, Sundance Channel și AMC, precum și posturi populare, recunoscute la nivel local, din diferite genuri. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworks.com/amcni.

Despre AMC Global
AMC Global celebreaza filmele preferate ale fiecarui gen si decada si prezinta programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reteaua de televiziuni a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani si a redefinit povestile dramatice. Pe langa faptul ca este distribuit in America de Nord, AMC este disponibil in peste 125 tari si teritorii din Europa, Asia, America Latina, Africa si Orientul Mijlociu. Detinut si operat de AMC Network International (divizia globala a AMC Networks), AMC Global este o destinatie de distractie de prima clasa, disponibila in HD si SD si pe toate platformele, inclusive on-air, online, la cerere si pe mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *