Fiica de 17 ani a candidatei lui McCain pentru functia de vicepresedinte este insarcinata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fiica de 17 ani a candidatei pentru vicepresedintie a republicanului John McCain este insarcinata si va duce la termen sarcina, a anuntat luni echipa de campanie a lui McCain, relateaza AFP.

„Suntem mandri de decizia lui Bristol de a avea un copil si suntem si mai mandri de faptul ca vom deveni bunici”, a declarat Sarah Palin, in varsta de 44 de ani si mama a cinci copii, confirmand informatiile aparute in presa cu privire la sarcina lui Bristol.

„Bristol si tanarul cu care se va casatori se vor confrunta rapid cu dificultatile cresterii unui copil, de aceea vor beneficia de dragostea si sustinerea intregii familii”, a adaugat cuplul Palin, cerand presei sa le respecte viata privata.

Protestanta ferventa, Palin se opune avortului. Desi stia inainte de nasterea celui de-al cincilea copil ca acesta sufera de mongolism, a refuzat sa faca o intrerupere de sarcina, ceea ce a facut din ea o eroina pentru conservatorii religiosi.

Mongolismul este o boala congenitala cauzata de prezenta unui cromozom suplimentar si care se caracterizeaza prin debilitate mintala si printr-o infatisare de tip mongoloid.

spot_imgspot_img