Fiicele lui Cotabita, mesaj EMOTIONANT dupa externarea artistului

Dupa ce Gabriel Cotabita a fost externat joi, din Spitalul Elias din Capitala, fiicele artistului au publicat pe Internet un mesaj adresat medicilor care l-au ingrijit.
Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea mesajul fiicelor lui Gabriel Cotabita.
Citeste si:?Gabriel Cotabita a fost EXTERNAT
a”Astazi tata a iesit din spital. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara implicarea echipelor medicale de la Floreasca si de la Elias. Aceasta experienta ne-a aratat zi de zi calitatile exceptionale ale acestor doctori si dedicatia cu care isi trateaza pacientii. Va multumim, inca o data, pentru profesionalismul si toate eforturile depuse in aceasta perioada. Recunostinta noastra este totala”, au scris fiicele artistului, Aela, Milena si Eliza Citabita pe Facebook.
De asemenea, cele trei fiice au atras atentia ca interpretul are nevoie de liniste pentru a se recupera si ca el va allege momentul in care va face prima aparitie oficiala.
Citeste si:?FOTO. SCANDAL. O femeie a fost fotografiata langa Gabriel Cotabita, pe patul de spital
Gabriel Cotabita va continua recuperarea in ambulatoriu si va reveni la control medical periodic sau ori de cate ori este nevoie, a mai spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenta Elias, doctorul Dana Safta.
Directorul medical a precizat ca Gabriel Cotabita a beneficiat de asistenta medicala gratuita.”Pacientul a beneficiat de asistenta medicala complet gratuita, asigurata prin sistemul public de sanatate”, a spus dr. Dana Safta.
Citeste si:?Pagina de rugaciune pentru Gabriel Cotabita pe Facebook
Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca in 8 mai, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala.
Cotabita a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.
La Spitalul de Urgenta Floreasca a fost inceputa o ancheta, dupa ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *