Filmcafe propune filme perfecte pentru o dupa-amiaza de weekend!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Filmcafe vine cu o nota de prospetime si aduce pe micile ecrane filme ce au menirea de a va bucura si incanta. Filmcafe in noua sa forma, poate genera un flux de emotii pozitive pe care sa le impartasesti cu toata familia.
In ultimul weekend al lunii iunie, Filmcafe difuzeaza doua filme de genul comedie, drama, romantic, filme ce pot fi urmarite impreuna cu intreaga familie.
„Cum sa nu devii american” difuzat sambata, 27 iunie la ora 19:30 sau „Rock”n”roll” de duminica 28 iunie la ora 22:20, sunt filme cu mult umor, unde comicul de situatie abunda, cu subiecte de actualitate si cu distributii de exceptie.

Cum sa nu devii american- 27 iunie la ora 19:30
Titlul original: Spanglish
Produs in anul 2004, cu un buget de 80,000,000 $, este un film gen drama/dragoste/comedie ce se face placut in primul rand prin realismul povestii si al jocului actoricesc. Adam Sandler, unul din cei mai simpatici si talentati actori, Tea Leoni si Paz Vegas au prestatii foarte bune.
Flor, o femeie mexicanca și fiica sa emigreaza din Mexic in speranța unei vieți mai bune in America, unde se angajeaza ca servitoare la o familie, in care tatal, John Clasky, este un bucatar devenit celebru recent, iar soția lui, Deborah, este o femeie nesigura pe ea. Este un film despre relatiile si responsabilitatile dintr-o familie, cu tot ceea ce implica viata de zi cu zi, cu bune si cu rele. Lucrurile vin si se duc in viata, dar familia este cel mai important lucru.
Un film bun care merita vazut!

Rock”n”roll- 28 iunie la ora 22:20
Titlul original: That Thing You Do!
Este filmul de debut in regie al lui Tom Hanks, produs in 1996 si a avut un buget de 2.500.000 $. Desi nu a castigat niciun premiu, filmul a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai buna muzica originala si la Golden Globes pentru cea mai buna piesa originala. Tom Hanks, Liv Tyler, Charlize Theron, sunt cativa dintre actorii care fac parte din distributia acestui film ce se incadreaza in categoria filmelor muzicale si de comedie.
That Thing You Do! ne spune povestea unei trupe de pop rock. Trupa din Pennsylvania este pe punctul de a ajunge faimoasa in 1964 și se supune mecanismului de facut vedete cat se poate de mult, cu multa implicare din partea impresarului, Guy Patterson. Balada trupei, devine un cantec de succes si membrii grupului devin in cateva luni foarte cunoscuti.
Perfect pentru o seara de weekend cand vrei ceva relaxant!

Despre Filmcafe
Filmcafe gazduieste divertismentul prin care telespectatorii pot evada din cotidian, prin difuzarea celor mai bune selectii de filme si seriale care pot fi urmarite de generatii diferite. Strategia de baza a Filmcafe este alcatuita din emotii, povesti umane si romantism, introducand aceste teme in emisiuni. Filmcafe isi stabileste audienta catre genul de divertisment general, concentrandu-se pe un continut de comedie, crima si aventura/mister.

spot_imgspot_img