FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2012. BAYERN, DESPRE MECIUL CU CHELSEA: Avem un mic avantaj ca jucam acasa

AFP/MEDIAFAX
Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a declarat, joi, ca formatia sa poate avea un mic avantaj in meciul cu Chelsea Londra din finala Ligii Campionilor, deoarece evolueaza pe teren propriu, informeaza site-ul oficial al UEFA.
“Chelsea a jucat in multe moduri. Cu Benfica prestatia lor a fost total diferita fata de cea din meciul cu Barcelona. In ultimele saptamani au crescut foarte mult si acum joaca un fotbal concret. Sunt fotbalisti cu multa experienta, iar cei mai vechi isi doresc sa castige ceva important cu Chelsea. Acest lucru este cel mai periculos pentru noi. Va fi un meci deschis, sansele sunt egale, dar faptul ca jucam acasa poate fi un mic avantaj. Sa jucam finala pe propriul stadion este ceva extraordinar. Daca vom castiga, vom intra in istorie”, a spus Heynckes, care poate deveni al patrulea antrenor care castiga Liga Campionilor cu doua echipe diferite.
Tehnicianul german a afirmat ca si-ar fi dorit ca jucatorii suspendati, Holger Badstuber, David Alaba, Luiz Gustavo (Bayern Munchen) si Branislav Ivanovici, Raul Meireles, Ramires, John Terry (Chelsea Londra), sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *