FINALA EUROVISION ROMANIA LIVE VIDEO: Cum se voteaza, publicul decide cine merge in Portugalia. LIVE STREAMING TVR

FINALA EUROVISION ROMANIA LIVE VIDEO:?Publicul voteaza timp de o ora si alege reprezentantul Romaniei pentru Eurovision 2018.?
FINALA EUROVISION ROMANIA LIVE VIDEO:
Votul va putea fi exprimat trimitand numarul de intrare in concurs al favoritului (01, 02, 03,a??15), prin SMS, la numarul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), numar valabil in retelele Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone, ori sunand la acelasi numar de telefon? – 1264 si tastand numarul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03a?? 15, cu acelasi tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone. De pe un numar de telefon se poate vota o singura data pentru fiecare piesa in parte.
Liniile telefonice se vor deschide la semnalul “START VOT!” si se vor inchide dupa 60 de minute, la semnalul “STOP VOT!”.
FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018 LIVE. ONLINE STREAM TVR – VIDEO.?Intr-un show care ne va tine pe toti cu sufletul la gura pana in ultimul moment, publicul va alege cine va urca pe scena Eurovision din Lisabona. Dintre cele 15 melodii finaliste, doar una va fi desemnata, prin televot, castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2018.
Feli?(“Buna De …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *