Firea le garanteaza bucurestenilor ca vor avea apa calda si caldura toata iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari marti ca nu se pune problema intreruperii furnizarii apei calde pe tot parcursul anului si a caldurii pe perioada sezonului rece si a precizat ca cei care vor mai face afirmatii contrare vor fi actionati in instanta, informeaza Agerpres.
“Dezmint cu toata taria aceste informatii, aceste supozitii, nu stiu de unde le-a luat doamna reprezentanta a KPMG, noi stim ce discutam si ce facem la Primaria Generala si le garantez tuturor bucurestenilor ca nu se pune problema sa se intrerupa furnizarea de apa calda pe tot parcursul anului si de caldura pe perioada sezonului rece. Cine mai face astfel de afirmatii pe viitor ne vom rezerva si noi dreptul sa ne aparam in instanta, pentru ca nu putem sa stam nepasatori sa vedem cum vine cate cineva si ce interese are si sa dea verdicte. Care este baza tehnica, legala?”, a sustinut Firea, la conferinta “Marile proiecte de investitii strategice care pot dezvolta Romania”, eveniment ce se desfasoara la Palatul Parlamentului.
Ea a adaugat ca Primaria Capitalei are “suficient” buget pentru plata gazelor in avans.
“Suntem foarte avansati cu raportul auditoriului, pentru ca RADET-ul este in insolventa ca si ELCEN-ul. Acest raport de redresare va arata o companie viabila”, a precizat edilul general.
Firea a mentionat ca, in paralel, Primaria Capitalei a infiintat o companie municipala care va achizitiona centrale de cogenerare pentru a asigura apa calda si caldura din surse proprii, in cazul in care fuziunea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *