Ford a vandut in 7 luni peste 10.000 de masini in Romania

Ford a vandut in 7 luni peste 10.000 de masini in Romania

Ford in Romania a inregistrat in luna iulie 2007 cel mai mare numar de unitati vandute in acest an, respectiv 2033 automobile. Acesta reprezinta o crestere cu 94 % mai mult fata de luna iulie 2006. Per total, vanzarile Ford au atins in primele 7 luni ale anului in curs 10.803 unitati, in crestere cu 62 % fata de perioada similara a anului trecut.

Cel mai bine vandut model al lunii iulie este Ford Focus, 746 unitati, inregistrandu-se astfel o crestere tripla fata de iulie 2006. Locul imediat urmator este ocupat de Ford Fiesta cu 622 unitati vandute in luna iulie, reprezentand o dublare a rezultatelor inregistrate in aceeasi luna a anului trecut. La o luna de la lansarea sa pe piata din Romania, Noul Ford Mondeo a inregistrat deja vanzari spectaculoase, ajungand la 244 unitati livrate.

O pondere de aproximativ 26% din totalul de 10.803 de unitati vandute in primele 7 luni din 2007, le-au constituit vanzarile de flota. Principalele modele asupra carora s-au oprit clientii de flote au fost Fiesta, Focus si Transit, modelul Ford Transit Connect continuandu-si ascensiunea in randul companiilor de distributie.

?Am inceput cel de-al doilea semestru in forta si speram sa continuam in aceeasi directie si in perioada urmatoare. Cele 2033 unitati livrate in luna iulie demonstreaza ca strategiile de marketing, vanzare si postvanzare au functionat la parametrii optimi. De asemenea, suntem foarte multumiti si de performantele inregistrate de noul Ford Mondeo, lansat in Romania in urma cu doar o luna?, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Anul acest, Romcar si-a propus s? vand?, prin intermediul retelei sale de distribuitori autorizati Ford, peste 17.000 de unitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *