Mahindra se vinde si in Franta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Unul dintre cei mai importanti fabricanti de automobile de teren cu sediul in India, Mahindra, a anuntat ca va intra pe piata din Franta cu o gama de trei modele deosebit de competitive. Noile masini fac parte din gama noua de masini numite Goa. Acestea sunt disponibile in trei versiuni de caroserie si pot satisface gusturile orcarui fermier din Hexagon. Dupa moartea nefericita a marcii Aro distribuite cu succes de mai bine de 20 de ani in Franta, aceasta a lasat o nisa din segmentul off-road descoperita.

Vizionarii indieni nu au ratat sansa si ofera acum modele Goa in schimbul unui pret de achizitie incepand cu 17.500 euro. Acest automobil este propulsat de un motor diesel cu o capacitate de 2.6 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 106 CP. Cu o garda la sol de 180 mm si un unghi de atac de 35 grade, acest pick-up indian este capabil sa strabata aproape orice teren accidentat.

Pentru a face viata si mai frumoasa a celui de la volan Mahindra a anuntat un consum de motorina de 8.9 litri in circuit extraurban.

Ca dotari noua masina este echipata cu servodirectie, aer conditionat, inchidere centralizata si sistem audio cu MP3 Player.

spot_imgspot_img