Fostii colegi ai lui Costica Stefanescu i-au adus un ultim omagiu.

Zeci de suporteri ai Universitatii Craiova, precum si fosti colegi ai lui Costica Stefanescu, intre care Helmuth Duckadam si Gica Popescu, au mers, vineri, la capela Bisericii Harsu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist, pentru a depune coroane de flori, relateaza Mediafax.
Oamenii au inceput sa vina, vineri, inca de la primele ore ale diminetii, la capela Bisericii Harsu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist.
De asemenea, au depus coroane de flori si au aprins lumanari mai multi fosti colegi ai lui Costica Stefanescu, intre care Helmuth Duckadam, Gheorghe Popescu, Gica Craioveanu.
“In asemenea momente, cuvintele sunt de prisos. Am venit in numele clubului Steaua care astazi (n.r. – vineri) este plecat la Medias si am vrut sa ii aducem un ultim omagiu Capitanului, pentru ca a fost un om deosebit, l-am cunoscut. Imi aduc aminte de o vacanta alaturi de el, la Nepun, in 1982-1983, alaturi de familie. A fot un om discret, un om modest, Dumnezeu sa il odihneasca in pace, pentru ca merita acest lucru”, a declarat Helmuth Duckadam, presedintele de onoare al clubului Steaua.
Gica Craioveanu, fost coleg al lui Costica Stefanescu la Universitatea Craiova, si-a amintit de sfaturile pe care acesta i le-a dat.
“Este trist cand moare o persoana, dar cand moare o legenda este mult mai trist. Cand mor legende, acum cativa ani – Deselnicu, acum Stefanescu, oameni mari, care au adus ceva Romaniei, nu doar fotbalului. Mi-a dat multe sfaturi: “sa ai tupeu, Gicane, in teren, ca noi ne aparam, dar voi, cei din fata, decideti meciurile” si adevarul este ca am avut aceasta sansa sa fie alaturi de noi. Este pacat cand astfel de oameni dispar dintre noi”, a spus Gica Craioveanu.
Dupa ora 17.00, la capela a ajuns si Gheorghe Popescu, care a depus o coroana de flori si a prezentat condoleante familiei fostului fotbalist.
“Daca voiai sa inveti, te uitai la el si era de ajuns. Am avut acest privilegiu si sansa extraordinara sa fac parte din acelasi vestiar cu Costica Stefanescu, pentru ca atunci cand jucam in curtea scolii, la Calafat, imi doream sa fiu nimeni altcineva decat Costica Stefanescu, apoi mi s-a indeplinit acest vis sa fac parte din acelasi vestiar cu el, sa port si banderola de capitan al Craiovei, pe care a purtat-o si el. Asa m-am indragostit de numarul 6, de la Costica Stefanescu. Chiar daca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *