FOTO Kia Niro Concept: declaratie de razboi pentru Captur, Juke sau Mokka.

Kia a pregatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt, de luna viitoare, un concept futurist, care anunta venirea pe lume a unui nou crossover asiatic. Modelul, daca va ajunge pe piata, ar putea fi un veritabil rival pentru Renault Captur, Nissan Juke sau Opel Mokka.
Kia face publice primele imagini cu noul sau concept, chiar inainte ca acesta sa fie lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, potrivit publicatiei The Telegraph. Cu toate ca imaginile sunt pe calculator, ele reflecta in detaliu cum va arata conceptul pe care Kia il va aduce in Germania.?
Kia Niro este raspunsul asiaticilor la succesul de care se bucura modele precum Nissan Juke pe piata europeana, acolo unde modelele Kia Rio sau monovolumul Kia Venga nu au produs efectul scontat. Niro impresioneaza atat prin usile de tip fluture, care amintesc de modelele Lamborghini, dar si prin trasaturi care confera robustete modelului, precum rotile mari sau garda la sol ridicata. Rotile sunt in doua tonuri de culoare, verdele reprezentand un liant intre diferitele parti ale masinii.
Niro are un design adaptat mai ales calatoriilor urbane, cu toate ca modelul pare sa ceara mai mult, spre exemplu o calatorie pe Autostrada Soarelui, daca ar fi sa ne raportam la exmple din Romania. Numele, cu toate ca ne-ar putea duce cu gandul la o gramada de lucruri, el reflecta doar materialele folosite in constructia masinii, mai exact un tip de otel inoxidabil.?
Niro beneficiaza de diferite tehnologii noi si imbratiseaza noua imagine de marca a Kia. Astfel putem regasi la partea din fata nasul de tigru, care isi pune amprenta asupra aspectului grilei, sau faruri cu tehnologie LED de forma unor cuburi de gheata, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *