FOTO Porsche lanseaza noua decapotabila 911 Turbo/S. Vezi cum arata si ce pret va avea.

Producatorul auto german Porsche va lansa cea de-a saptea generatie a decapotabilei 911 Turbo, inclusiv versiunea Turbo S Cabrio. Nemtii au lansat deja primele imagini cu modelul decapotabil, inainte de premiera mondiala care va avea loc?la Salonul Auto de la Los Angeles,?conform Autocar.
Versiunea decapotabila a modelului Porsche 911 Turbo, respectiv Turbo S, preia toate trasaturile de la varianta coupe a acestui model, care a fost deja lansata in vara acestui an. Astfel lucrurile stau la fel atat la compartimentul exterior, unde singura modificare majora este acoperisul decapotabil, cat si la sub capota, acolo unde regasim acelasi motor puternic de 3,8 litri.
Porsche 911 Turbo Cabrio va avea parte de 520 CP, in timp ce versiunea mai dotata, 911 Turbo S Cabrio, va beneficia de nu mai putin de 560 CP. Cu toate ca motorul este acelasi de pe versiunea coupe, decapotabila va avea performante ceva mai slabe. Daca 911 Turbo (coupe) accelera pana la 100 km/h in 3,2 secunde, varianta decapotabila are nevoie de 3,5 secunde. In schimb diferenta este mult mai mica in cazul versiunii S, unde acelasi sprint este realizat in 3,2 secunde (cabrio), respectiv 3,1 secunde (coupe).
Vezi si?TOP 10 Salon Auto Frankfurt: Tarile care au rupt gura targului. Ce loc ii dai Romaniei?
Decapotabila va avea aceeasi viteza maxima ca si versiunea coupe, si anume 318 km/h. Insa acoperisul textil va putea fi retractat in conditii normale, in doar 13 secunde, doar pana la viteze …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *