FOTO. 2.000 de jucarii au fost confiscate pentru ca erau contrafacute. Politistii le-au descoperit intr-un container din Portul Constanta Sud – Agigea

Politistii au descoperit aproape 2.000 de jucarii, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuala, in valoare totala de peste 150.000 de lei, intr-un container din Portul Constanta Sud – Agigea, se precizeaza intr-un comunicat sosit de la IGPR.
La data de 4 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Politie Transporturi Maritime au verificat, in Portul Constanta Sud – Agigea, un container sosit din China, in vederea transmiterii catre o societate comerciala din judetul Ilfov.
In urma controlului, politistii au descoperit 1.980 de jucarii, reprezentand masinute din metal si plastic, cu radiocomanda, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuala.
Bunurile, in valoare de 158.400 de lei, au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor.
In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,punere in circulatie de marfuri contrafacute”. Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Foto: Politia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *