FOTO. Fantomele de piatra ale presedintilor americani, inghesuite intr-o ferma abandonata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pe un camp din Williamsburg, Virginia, se vede o armata fantoma de presedinti americani, ingropati pana la piept, ca si cum ar fi fost prinsi intr-o mare de nisip miscator, scrie CNN.
Nasul lui George Washington, sau ce a mai ramas din el, se chinuie sa ramana atasat de fata din beton plina de gauri. Pe ochii sai morti se vad niste pete care par lacrimi. In spatele capului se vede o gramada haotica de tije metalice.
Cam asa arata intrigantele ramasite ale Parcului Presedintilor Americani, muzeul-esec in care vizitatorii se puteau plimba candva printre 43 de busturi in marime naturala ale liderilor natiunii.
La mai mult de cinci ani dupa ce parcul cu sculpturi a fost inchis, presedintii din beton sunt inghesuiti in ferma lui Howard Hankins, constructorul care a ajutat la realizarea parcului original de sculpturi. Busturile au ajuns aici in 2010, fiind mutate chiar de Hankins, care nu a putut suporta sa le vada distruse,?cand a fost inchis acest obiectiv turistic. El spera, acum, sa restaureze busturile, sa le redea gloria de altadata si sa le expuna intr-un muzeu – care ar urma sa gazduiasca si statuile presedintelui Barack Obama si ale precedentelor Prime Doamne.
Fotograful Patrick Joust a vizitat ferma pentru a realiza un documentar despre monumentele abandonate si a descoperit ca busturile sunt cu atat mai distruse, cu cat este mai faimos presedintele pe care-l reprezinta. El a spus …

spot_imgspot_img