FOTO. IMAGINI SOCANTE. Militanti ISIS mutileaza un prizonier. I-au taiat mana in vazul lumii

Acesta este un moment sinistru. Barbarii membri ISIS ii taie intr-un mod groaznic bratul unui barbat, acuzat de furt, scrie publicatia britanica The Daily Mail.?In imagini se vede un prizonier ingenunchiat in centrul unui oras din Siria, iar militantii ii tin bratul blocat peste o buturuga, pentru a executa sentinta. O sabie este tinuta peste incheietura acuzatului, iar un jihadist o loveste cu un ciocan in mod repetat pana cand bratul este detasat.
O? multime de barbati si baieti privesc cum se aplica pedeapsa, dupa ce asculta acuzatiile si sentinta citite tare la un megafon.
Potrivit organizatiei Terror Monitor, sentinta brutala a fost impusa de armata Khalid Bin al-Walid din Siria, afiliata la ISIS.
Nu este pentru prima oara cand cei acuzatie de hotie sunt mutilati brutal de ISIS pentru crimele lor.
In august, au aparut niste imagini oribile in care unui barbat i se copartea bratul cu un satar, in fata unei multimi. Barbatul fusese legat la ochi si tarat intr-o piata din bastionul teroristilor din Raqqa, Siria. Apoi a fost fortat sa se aseze pe un scaun, in timp ce bratul i-a fost tinut pe o masa din lemn. In imagini se vede un jihadist asezand un satar pe incheietura prizonierului, peste care a lovit de mai multe ori cu o bara mare metalica.
Ultimele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *