Fratele luptatorului Catalin Morosanu, retinut intr-un dosar de crima organizata si evaziune fiscala

Claudiu Morosan, fratele lui Catalin Morosan, care este si consilier judetean iesean din partea PNL, a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat intr-un dosar de crima organizata. Claudiu Morosan ar fi fost implicat intr-o retea de evaziune si spalare de bani ce ar fi adus un prejudiciu de trei milioane de euro statului roman, screi Ziarul de Iasi.
Potrivit unor surse judiciare, suspect in dosar este si sotul unei judecatoare, dar si oameni de afaceri potenti care detin francize pentru branduri de lux. Zeci de persoane din Ciurea si Grajduri ar fi fost si ele implicate, evaziunea realizandu-se prin intermediul unor tranzactii cu aur fictive sau reale.
Catalin Morosanu, ANUNT DUREROS dupa ultima victorie in RING. Ce s-a intamplat dupa ce i-a rupt piciorul turcului Mehmet Ozer
DIICOT si politistii de la Brigada de Crima Organizata au mers in cautarea unei retele care, din 2012 si pana in prezent, ar fi creat un prejudiciu de peste trei milioane de euro statului roman. Peste 30 de persoane ar fi fost implicate in aceasta retea de-a lungul timpului, multe dintre acestea fiind cetateni din Grajduri si Ciurea.
La retea ar fi aderat si Claudiu Morosan, fratele cunoscutului luptator …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *