Fratelli Fashion Fridays: Alina Latan, Andreea Musat, Mirela Diaconu

Fratelli Fashion Fridays: Alina Latan, Andreea Musat, Mirela Diaconu

Fashion Fridays – un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor.

Vara aceasta, ultimele colectii prezentate la Romanian Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania, aflat la cea de-a 12 editie, pot fi vazute doar la Fratelli Terrazza.

Incepand cu data de 9 iulie, vom aduce pe rand, cei mai apreciati designeri ai momentului, care vor transforma terasa Fratelli in propriul showroom.
Fashion Fridays nu este doar o prezentare de moda, ci un concept care aduce trendurile de pe scenele marilor prezentari de moda, la indemana publicului.

Designeri invitati:
Alina Latan ? Tulipe Noire, o colectie vazuta ca o aventura in universul delicat feminin, in care liniile sunt trasate cu precizia unei spade, ? la fran?aise. Accesorii ? Endless, incaltaminte- Essenza.

Andreea Musat ? Natural Basics incearca sa surprinda esenta naturii, structurile create de ea si transpunerea lor in lumea si stilul urban. Incaltaminte – Sepala by Mihaela Glavan.

Mirela Diaconu ? Invasion este o poveste despre “spectacol”, care exploreaza fascinatia de a privi si atractia pentru ceea ce este privit. Vorbeste despre societatea voyeuristica in care traim si despre placerea de a observa si devora tot ce se intampla in jurul nostru. Incaltaminte – Il Passo.

Essenza ? unul dintre cele mai apreciate branduri de incaltaminte din Romania, care isi va expune cea mai recenta colectie, prezentata in cadrul Soirees de la Mode.

Program:
Designers showroom ? 9, 10 iulie intre orele 14:00 ? 20:00
Prezentare de moda ? 9 iulie, incepand cu ora 21:00
RSVP: officetimisoara@fratelli.ro
0722122123

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *