Frederic Beigbeder lanseaza in Romania, „Salvati! Pardon, scuzati”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Scriitorul francez Fr?d?ric Beigbeder revine in Romania pentru a lansa, pe 25 octombrie, la Bucuresti, cartea „Salvati! Pardon, scuzati!”, cel mai recent volum al sau tradus in limba romana, au declarat eprezentanti ai Institutului Francez.

Fr?d?ric Beigbeder, scriitor, om de televiziune si critic literar francez, va reveni la Bucuresti cu ocazia lansarii traducerii in romana, la Editura Pandora, a ultimului sau roman, „Salvati! Pardon, scuzati! (Au secours, pardon)”.

Actiunea romanului se petrece in Moscova, Fr?d?ric Beigbeder vizitand frecvent capitala rusa pentru a vorbi despre romanele sale, care s-au bucurat si acolo de succes. In carte este prezentata povestea aceluiasi Octave Parango din volumul „199.000 lei”. Fostul copywrighter, proaspat iesit din inchisoare, pleaca in Rusia pentru a reprezenta o firma de cosmetice, cu scopul de a gasi un manechin care sa reprezinte imaginea companiei. Problema sa este ca nu stie pe cine sa aleaga. Octave o intalneste pe Lena, o adolescenta din Sankt-Petersburg, de care se indragosteste.

Exemplare din aceasta carte vor fi semnate de autor, pe 25 octombrie, la Cafeneaua Fratelli (strada Nicolae Golescu nr. 5).

Cu ocazia acestei vizite in Romania, Fr?d?ric va participa, pe 26 octombrie, si la avanpremiera filmului „99 francs”, o adaptare a cartii cu acelasi nume, regizata de cineastul Jan Kounen.

spot_imgspot_img