Fursecuri fragede umplute cu gem de prune

Ingrediente Fursecuri fragede umplute cu gem de prune
-pentru aluat:150 g unt100 g zahar pudra1 plic zahar vanilat1 ouesenta de lamaie350 g faina1 lingurita rasa praf de copt
-pentru umplutura:gem de prune
-pentru ornat:zahar pudra
Mod de preparare Fursecuri fragede umplute cu gem de pruneMixezi untul moale impreuna cu zaharul macinat, adaugi oul, zaharul vanilat si esenta de lamaie, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci cu mana pana inglobezi toata faina. Vei obtine un aluat fin, nelipicios.Capacul storcatorului de citrice il pui pe un pahar, apoi pui o folie alimentara inauntru. Imparti aluatul in 16 bile egale. Iei o bila de aluat, rupi o bucatica mica de aluat, pentru capac, apoi il intinzi pe masa de lucru presarata cu faina si il introduci in orificiul storcatorului, intinzand aluatul pe margini si lasand o gaura in mijloc. Apesi bine cu degetele pentru a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *