Fursecuri lipicioase cu gem de caise si nuci

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De ce ai nevoie pentru fursecuri lipicioase cu gem de caise si nuci
Pentru aluat
330 g unt, la temperatura camerei
340 g crema de branza
1 praf de sare
50 g zahar
600 g faina
Pentru umplutura
200 g zahar
scortisoara, dupa gust
400 g nuci
200 g gem de capsuni
200 g gem de caise
1 ou
1 lingura lapte
Cum se prepara fursecurile lipicioase cu gem de caise si nuci
Mixezi untul cu crema de branza pana cand obtii o consistenta cremoasa. Adaugi zaharul, sarea si omogenizezi. Reduci puterea mixerului si incorporezi treptat faina. Imparti aluatul obtinutul in patru bucati egale, pe care le infasori in folie si le dai la frigider cel putin 2 ore.
Pentru umplutura, amesteci zaharul cu scortisoara si nucile sfaramate cat mai marunt.
Amesteci foarte bine gemul de caise, apoi, separat, pe cel de capsuni.
Ungi cu faina suprafata de lucru, scoti aluatul din frigider, il lasi 5-10 minute sa se incalzeasca si intinzi foi din el.
Ungi fiecare foaie cu gem de caise …

spot_img