Furtuna in judetul Bihor. O persoana a murit, doua sunt grav ranite, altele au rani mai putin grave. S-a declansat planul rosu de interventie

UPDATE 23,35: Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat ca in momentul inceperii furtunii, in cele doua campinguri afectate se aflau peste o suta de persoane.
O parte dintre acestea venisera la o reuniune religioasa, a precizat prefectul.
UPDATE 23,30: Coordonatorul SMURD Bihor, Hadrian Borcea, a anuntat ca, dintre persoanele ranite, doua sunt in stare grava iar alte cinci au rani “de gravitate medie”.
Alte persoane au rani usoare. Majoritatea victimelor au fost ranite de copacii cazuti. Un copac a cazut peste o masina in care se aflau doua persoane, iar un alt copac a cazut peste un cort in care se aflau turisti.
Campingul este situat in lunca Crisului si este foarte frecventat de turisti. Localitatea Bulz este la 70 de kilometri de Oradea.
UPDATE 23,00:??”In localitatea Bulz, din cauza fenomenelor meteo periculoase, si anume o furtuna, mai multi turisti aflati intr-un camping au fost raniti. O persoana din randul turistilor a decedat dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla. Cinci persoane au fost ranite si sunt transportate la spital. La fata locului au fost mobilizate toate resursele SMURD, 11 echipaje intervenind la Bulz, plus alte echipaje ale ISU Bihor cu autospeciale”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bihor, Camelia Rosca.
O persoana a fost ucisa si alte cateva sunt ranite dupa o furtuna decllansata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *