Gabriel Tamas si-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion

de Traian Terzian – Mediafax Publicat la: 05.09.2013 15:07 Ultima actualizare: 05.09.2013 15:08

Fundasul roman Gabriel Tamas, in varsta de 29 de ani, si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu echipa West Bromwich Albion, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al gruparii engleze.
Gabriel Tamas a evoluat pentru WBA in ultimele trei sezoane si jumatate. El mai avea zece luni de contract cu gruparea insulara, insa cele doua parti l-au reziliat pe cale amiabila.

“Este trist sa spun adio, dar trebuie sa merg mai departe. Am amintiri placute, mai ales ca este primul club la care am stat mai mult de un an. Ma simt ca acasa. Am fost foarte fericit la West Brom si vreau sa multumesc tuturor de la club si fanilor. Cand am venit la club credeam ca West Brom va putea realiza lucruri marete datorita jucatorilor. Era un grup bun, in care fiecare juca si la echipele nationale. Cred ca WBA poate ajunge intre primele sase echipe si le voi urmari rezultatele. Acum sper sa raman in Anglia si trebuie sa fiu rabdator sa vad ce oportunitati vor veni din Premier League sau Championship”, a spus Tamas, pentru site-ul oficial al WBA.
Gabriel Tamas a evoluat in 77 de partide pentru WBA, reusind sa inscrie trei goluri.
Directorul tehnic Richard Garlick considera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *