De ce FUG companiile americane de Romania?.

Birocratia, infrastructura rutiera si infrastructura sistemului sanitar romanesc sunt principalele probleme pe care le au companiile americane care au investit in Romania, a declarat consilierul economic al ambasadei SUA in Romania, Susan Garro, intr-o conferinta de presa, la Ploiesti, informeaza Mediafax.
“Este nevoie de o infrastructura rutiera mai buna pentru a-si putea transporta produsele catre pietele de destinatie, infrastructura sanitara nu este intotdeauna atat de puternica pe cat ar trebui sa fie si adeseori trebuie sa faca fata la multa birocratie”, a afirmat Susan Garro, referindu-se la problemele companiilor americane din Romania.
Pe de alta parte, reprezentanta ambasadei SUA in Romania a spus ca firmele americane sunt foarte multumite de inalta calificare a fortei de munca si ca, in cadrul intalnirii cu companiile americane din Prahova, a vorbit cu reprezentantii unei companii care au ajuns sa trimita specialisti romani in Statele Unite, ca sa-i instruiasca pe americanii de la firma mama. Este vorba despre o firma care produce subansamble pentru industria aviatica si care are sediul intr-un parc industrial de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *